Türkiye Yardımsevenler Derneği Nevşehir Şube Başkanı Fatma Bay ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile bir süre görüştü.

Yardımsevenler Derneği Şube Başkanı Fatma Bay, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın Derneğe her zaman maddi ve manevi yardımlarda bulunduğunu belirterek, “ Önce gönlümüzü, sonra ömrümüzü veriyoruz sloganıyla çalışan Derneğimiz adına NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’a teşekkür ediyorum.

Türkiye genelinde 145 şubemiz bulunuyor , şunu gururla ifade etmeliyim ki bu şubeler arasında Ticaret ve Sanayi Odası’ndan tek yardım alan ve destek gören şube Nevşehir şubesidir.” Dedi.

Yardımsevenler Nevşehir Şubesi’nin Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile yardıma muhtaç insanlar arasında bir köprü görevi üslendiğini söyleyen NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, “Şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da Yardımsevenler Derneği’ne desteğimizin devam edeceğinizden şüpheniz olmasın” dedi.