Nevşehir'de yeni açılan "Esinti Cafe ve Oyun Salonu" kendine özgü tasarımları ile dikkatlerden kaçmıyor. 

İşletme sahibi İsa Yiğit  tarafından yenilenen yüzüyle hizmete sokulan işyerinin resmi açılışı ise 11 Haziran Cumartesi günü yapılacak.

Esinti Cafe ve Oyun Salonu, sadece oyun değil, aynı zamanda sıcak, soğuk içecek çeşitleri, taze sıkılmış meyve suları, hamburger, pizza, gözleme, tost ve çerez çeşitleri ile hizmetin her zaman ayağınıza kadar geldiği, rahat mekân arayanların yeni adresi…

Esinti Cafe ve Oyun Salonu, aile ve arkadaşlarınıza özel localarıyla müşterilerin kendilerini evde hissedebilecekleri şekilde dizayn edildi.

Kadın, erkek her yaş gurubu misafirlere haftanın 7 günü hizmet vereceklerine belirten Esinti Cafe ve Oyun Salonu işletmecisi İsa Yiğit, “İşletmemizde Caffee ve Oyun formatını bir arada tuttuk, salonumuzu buna göre düzenledik.  Sıkıntılı bir Pandemi döneminin ardından misafirlerimize tüm hijyen kuralları içersinde keyifle vakit geçirebilecekleri bir işletme açmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Öğrencilerimizin, kadın, erkek misafirlerimizin çok rahat edebileceği bir yer. İşletmemizde toplu olarak doğum günü kutlamaları, kadınların gün organizasyonlarını rahatça yapabilme imkanı sağladık. Ücretsiz olarak internet kullanımı mevcuttur. Mutfağımız, çalışma arkadaşlarımız, salonumuz çok güzel bir şekilde değerli misafirlerimize hizmete hazır. Nevşehir iline böyle bir işletme kazandırdığımız için çok mutluyuz, açılışımıza  tüm halkımızı davet ediyoruz” diye konuştu.

Esinti Cafe ve Oyun Salonu, güler yüzlü personelleri ile Nevşehir halkının hizmetinde.

Adres: 2000 Evler Mahallesi. Kelebek Apart Yanı BİM Karşısı 33. Sokak. No: 20 NEVŞEHİR

GSM: 0 555 034 50 50 

Instagram: @esinticafenevsehir