TÜRK KIZILAY Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 176'ncı yıldönümü nedeniyle, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'ı ziyaret ederek 'Polis Haftası’nı kutladı.

Yürütülen çalışmaları  İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’a anlatan Başkan Ercan Civelek, “Kızılay şubesi olarak çalışmalarımız sürüyor. Yılda birkaç kez kan toplama kampanyası düzenliyoruz. Bölgede kan toplayan iller arasında başarılıyız. Genel merkezden gelen yardımları ihtiyaç sahibi, insanlara ulaştırıyoruz. Bu vesile ile her zaman destekleri ile yanımızda hissettiğimiz Emniyet teşkilatımıza şükranlarımı sunuyor, Polis haftası etkinliklerinde kan bağışlarınız içinde ayrıca teşekkür ediyorum ” dedi. 

Kızılay Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, “Polis haftası nedeniyle ben ve arkadaşlarım Kan bağışında bulunduk. Her yıl bulunacağız. Verilen bir ünite kan hayat kurtarır. Vatandaşlarımızda bu konuda duyarlı olmalı kan bağışında bulunmalı. Türk Kızılay’ı ülkemizin en büyük yardım kuruluşlarının başında gelmektedir. Olağan üstü hallerde ve doğal afetlerde Kızılay, devletimizin güler yüzü ve şefkat eli olarak her zaman yanımızda olmuştur. Bizlerde yöneticiler olarak Kızılay’ın çalışmalarının her zaman yanında olup, desteklemeliyiz” dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.