Kütahya'nın Domaniç İlçesi'nin Nevşehirli Kaymakamı Muhammed Enes İpek, FİB Haber.Com İnternet Gazetemize gönderdiği mesaj ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Domaniç Kaymakamı İpek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle yaptığı açıklamada; "Başta ilçemin gazetesi Domaniç Gazetesi ve Memleketimin gazetesi FİB Haber çalışanları olmak üzere tüm çalışan, emek veren gazetecilerin 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu olsun." dedi.

Nevşehir'in yetiştirdiği genç değerimiz, değerli hemşehrimiz Domaniç Kaymakamı Muhammed Enes İpek mesajında şunları ifade etti;

Sevgili hemşerilerim,

İlkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak vatandaşlarımızın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıma görevini üstlenen gazeteci toplumun gözü kulağı ve sesidir. Vatandaş ile yönetim arasında köprü vazifesi gören basın mensuplarımız bu yönüyle de milletin duygularına tercüman olmaktadır. Basın mensuplarımızın en önemli vasıfları gücünü vatandaştan alarak tarafsız ve bağımsız bir şekilde haber ve yayın yapmak, toplumu doğru bilgilendirme, elde ettiği haber ve bilgileri kamuoyuna objektif ahlaki ve ilkeli bir biçimde yansıtmalarıdır. İnanıyorum ki gazetecilerimiz sahip oldukları bu sorumluluğu ile memleketimin ve ülkemizin ekonomik sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak için olumlu rolü üstlenmeye devam edeceklerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle gazetecilik mesleğine emek ve Gönül veren FİB Haber ailesine sağlık mutluluk ve başarılarla dolu uzun bir meslek yaşamı diliyor, 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutluyorum.

Muhammed Enes İPEK

Domaniç Kaymakamı

......................................................................

FİB Haber Merkezi olarak, Nevşehirli olmasıyla övündüğümüz, çok değerli Kaymakamımız Muhammed Enes İpek'in başarılı çalışmalarını yakınen takip ediyor ve bir kez daha kendisiyle gurur duyuyoruz. Bu nazik mesajı için de kendilerine teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyoruz.

Muhammed Enes İpek Kimdir?

Aslen Nevşehir/Acıgöl'lü olmakla birlikte, İstanbul ili Büyükçekmece ilçesinde doğdu. İlköğretim hayatını Esenyurt İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimini, ilk iki yılı Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi olmak üzere, Beşir Balcıoğlu Lisesinde tamamladı. Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Mülki idare amirliği mesleğine, Mart 2018'de Kırklareli Kaymakam Adayı olarak intisap etti. Muğla ili Köyceğiz ilçesi ve Yalova ili Çiftlikköy ilçesinde refiklik stajını tamamladı. Kaymakam vekilliği görevini 13 ay süreyle Ordu ili Gülyalı ilçesinde yürüttü. Yurtdışı stajını 5 ay süreyle İngiltere'de Sheffield Üniversitesi'nde İngilizce dil eğitimi üzerine gerçekleştirdi.