Adıyla ,şanıyla lezzet markası olan Şanlıhan Baklavaları, yeni şubesini Nevşehir'de açtı.

Şanlıhan baklavaları Gülnur & Murat Doğan tarafından 15 temmuz mahallesi Kapadokya özel diyaliz merkezi yanında hizmete açıldı.

DUALARLA AÇILDI...

Onlarca çeşit baklava ve kadayıflarıyla müşterilerinin damaklarında iz bırakan Şanlıhan Baklavaları Nevşehir şubesi bugün 15 Temmuz Mahallesi Nevşehir Devlet Hastanesi Ambulans Yolu Ceran Eczanesi Karşısı adresinde dualarla hizmete açıldı.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan Öcal, Kapadokya Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi personelleri ile çok sayıda davetlilerin katılımın olduğu törende açılış duası Hasan Özdemir tarafından yapıldı.

Nevşehir ekonomisine katkısı ile beraber Nevşehir'in ağzını tatlandıracak yeni lezzet Şanlıhan Baklavaları, açılışa özel ücretsiz Baklava ikramı gerçekleştirdi.

Akıl almaz fiyatlar ve Eşsiz Lezzetler... 

Lezzette, Kaliede ve Ücrette İddalıyız...

SİPARİŞ VERMEK İÇİN

Özel günler ve bayramlar için sipariş alan Şanlıhan Baklavaları Nevşehir şubesi’ne her türlü siparişi vermek için 0 507 358 13 26 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Şanlıhan Baklavaları Nevşehir Şubesi

"Baklava İçin En Doğru Adres"

Adres: 15 Temmuz Mahallesi Nevşehir Devlet Hastanesi Ambulans Yolu Ceran Eczanesi Karşısı (Kapadokya özel diyaliz merkezi yanı) NEVŞEHİR

İnstagram: sanlıhan.bakkalaları.nevşehir

Tel: 0 384 215 30 60

GSM: 0 507 358 13 26