AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan 13.Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerine katılan vatandaşlara bir teşekkür mesajı yayınladı.

Mesajında Özgün; "Kıymetli hemşehrilerimiz,sizlerin bir evladı olarak havasını soluduğum, taşını toprağını ayrı ayrı sevdiğim, çocukluğumu gençliğimi yaşadığım ve son nefesime kadar yaşamayı istediğim Nevşehirimiz yine Anadolunun kadirşinaslığını sandığa ve demokrasiye yansıtarak 14 Mayıs’ta önemli bir sınavı daha başarı ile geçmiştir.

Seçimlerin  ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diler; gece, gündüz demeden ve yorulmadan kararlı mücadelemizi omuzlayan  büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasında bizimle birlikte olan her bir vatandaşımıza, bizlere destek veren tüm dava arkadaşlarıma ve  seçim dönemi boyunca bize ilgisini eksik etmeyen,bağrına basan ve de sandıkta sözünü söyleyen  bizleri bu kutsal göreve layık gören tüm halkımıza teşekkür ediyorum. 

Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerini esirgemeyen halkımızın 28 Mayıs seçimlerinde de daha güçlü bir şekilde destek vereceğine inancımız tamdır. 

Seçimlerden hemen sonra güçlü bir Türkiye ile kalkınan ve büyüyen bir Nevşehir için durmadan yorulmadan yola devam edeceğiz.Nevşehirli vatandaşlarımız herşeyin en güzeline layıktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Nevşehirli hemşerilerimize tekrar teveccühleri sebebiyle teşekkür eder,sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.