AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Mustafa Açıkgöz, Bahçelievler Mahallesi'ndeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Açıkgöz, kendisine eşlik eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yigitarslan, Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Erol ve Mahalle Muhtarı Mustafa Aşıcı ile Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarla buluştu.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Açıkgöz, mahallelinin taleplerini de dinledi.

Açıkgöz, burada yapılan toplantıda yaptığı konuşmada, kalabalık bir aile ortamında kendilerini ağırlayan mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Açıkgöz, ‘Nevşehir Halkımızın Irfanı Ilham Kaynağımızdır’

Bahçelieler buluşmasında, mahalle sakinlerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik hayır dualarına ortak olan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Bahçelievler Mahallemizdeyiz. Merkez İlçe Başkanımız Ferit Yigitarslan, Belediye Başkan Yardımcımız Ersin Erol ve Mahalle Muhtarımız Mustafa Aşıcı ile beraber hemşehrilerimizle akşam muhabbetindeyiz." dedi.

Açıkgöz, ‘Tek Hesabımız Sizlerin Duası, Allah'ın Rızası' 

Nevşehir halkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ufkunda sabit kadem olması ve AK Davaya vefa ve sadakatine minnettar olduklarını belirten Milletvekili Açıkgöz, ‘Durmak Yok, Yola devam’ mesajı verdi.