AK Parti Genel Merkezi’nin talimatıyla 81 ilde eş zamanla başlatılan ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ kapsamında Selçuklu İlçe Teşkilatı’nın toplantısına katılmak üzere Konya’ya giden TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunurken, ilçe teşkilatıyla bir araya geldi.

Konya’da düzenlenen ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ toplantısına katılan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz daha sonra Selçuklu İlçesini ziyaret etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı M.Hakan Özer, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Gönüllü ve Meryem Semerci’nin eşlik ettiği Milletvekili Açıkgöz, AK Parti Selçuklu İlçe teşkilatının kadın, gençlik ve ana kademe üyeleriyle bir araya gelerek, istişare toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti Teşkilâtlarının her daim diri ve sahada olduğunu belirten Milletvekili Açıkgöz, “AK Parti Teşkilâtları hep olduğu gibi her daim diri ve her daim sahada olmaya devam ediyor. Bu bağlamda saha çalışmalarımıza ara vermeksizin son hız devam ediyoruz. 2023’e doğru Şehir Buluşmaları Konya programlarımız kapsamında;  Selçuklu ilçemizdeyiz. Sizlere Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını ve sevgilerini getirdik. Mazlum coğrafyaların hamisi Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki Güçlü Türkiye’dir." dedi.

Açıkgöz;  “2023 seçimleri öncesi “Cumhurbaşkanımıza oy vereceğim ama AK Parti’ye oy vermeyeceğim” gibi bilinçli sinsice bir algı oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çekerek, “Bu Cumhurbaşkanımız ve partimizin yıpratılarak güçsüz bırakılmasına yönelik FETÖ’nün bir oyunu, tuzağı. Bu tuzağa düşmeyin" dedi.

“Bizim partimizin tek hedefi var; 2023 seçimleri Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması. Burada hepimize büyük görevler düşüyor. AK Parti iktidarında devrim niteliğinde çalışmalara imza atıldı. Geçen sürede yapılan hizmetleri halkımıza anlatacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra halkımıza gideceğiz. Yüreklerine dokunacağız. Gece demeden gündüz demeden Güçlü Türkiye ve yarınlarımız geleceğimiz gençlerimiz çocuklarımız adına bu seçimden zaferle çıkmak için çalışacağız” dedi.

Muhalefetin yalanlarını ve iftiralarını boşa çıkartarak; milletimizin partisi AK Parti'nin milletimizin gönlündeki yerini daha da güçlendirmeliyiz.”

Gençlerle hasbihal eden Açıkgöz, 2023'ün Türkiye'nin geleceği açısından ne kadar önemli olduğunu anlattı.

"İşte Gençlerin Cumhurbaşkanı ve İşte Cumhurbaşkanının Gençleri"

Milletvekili Açıkgöz; "Talha Bayrakçı Gençlik merkezinde gençlerle buluştuk. Ardından Selçuklu Gençlik Meclisi gönüllülerimizin standını hazirunumuzla birlikte ziyaret ettik. Gönüllü gençlerimiz her dönem olduğu gibi bu döneme de hızlı başladı. Gençler iddialı; “Gençlik Meclisimiz bu yıl yine fırtına gibi esecek.” diyorlar… Gençlerimize her zaman olduğu gibi tam desteğiz."

Biz gençliğimize inanıyoruz, gençliğimize güveniyoruz...

AK Parti’de gençlerin siyasetin öznesi haline geldiği belirten Açıkgöz, "Recep Tayyip Erdoğan’ın teşvik ve destekleriyle; önce seçilme yaşı 30’dan 25’e, ardından 25’ten 18’e düşürülmüştür. Böylelikle gençler için siyaset erişilebilir ve mümkün kılınmıştır. Bu durum başlı başına bir devrimdir. KYK burs imkanları geliştirilerek yurt sayıları arttırılmış, kredi ve burs miktarları yükseltilmiş, üniversite harçları kaldırılmıştır. Eğitimde, ekonomide, teknolojide, kültür ve spor gibi alanlarla atılan adımlar, gerçekleştirilen teşvik ve desteklerle gençler büyük bir özgüven kazanmıştır.

“AK Parti gençlere değer veren, önem veren, güvenen bir partidir. AK Parti, gençliğe görev ve sorumluluk eksenli tarihi bir misyon yüklemiştir. Bu siyasette sokaktan masaya taşınan gençler kendi siyasetini üretir, söylemini geliştirir, eyleme geçer, neticeleriyle yüzleşir ve hesap verir. AK Parti gençliği, kısa rüyaların değil gerek ulusal gerekse uluslararası çapta 2023, 2053, 2071 vizyonlarının omuzlarına yüklediği vazife ve sorumluluklarının farkında olan uzun bir yolun bilinçli yolcularıdır.

21 yıllık süre zarfında AK Parti, kendi siyasi hareketinde, kadrolarında gençliğe çok ciddi noktalarda yer vermiştir. Parti içerisinde tüm karar organlarında gençlerimizin yer alması ve bunu sözde değil gayet işlevsel bir anlayışla kabullendirmesi, gençlerin siyasete katılım bilinci açısından dünyada nadir görülen bir durumdur. Gençlik Kollarının yetiştirdiği birçok isim bugün genel başkan yardımcılığı, milletvekilliği, belediye başkanlığı, bakanlıklar dahil birçok farklı kadroda görev almıştır. AK Parti, güvenerek, sorumluluk verdiği gençleriyle şimdiye kadar hiçbir partinin erişemediği bir sayıya ulaşmıştır."

Bizler AK Parti olarak, gençlerimizin önerileri, düşünceleri, enerjisi, fikriyatı, görüşleri, eleştirileri doğrultusunda siyasetimize yön veriyoruz. Gençlerin de en çok güvendiği, değer verdiği, destek verdiği parti AK Parti'dir. AK Parti Türkiye’nin son 21 yılının nasıl mimarı olduysa geleceğinin de mimarı olacaktır. Biz gençliğimize inanıyoruz, gençliğimize güveniyoruz, onlarla beraberde çok daha büyük adımları atacağız.” diye konuştu.