Adem Metan'ın Youtube Kanalında hazırlayıp sunduğu ''Peki Sonra'' programına konuk olan AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz, “Nevşehir'e gelipte Kapadokya’ya aşık olmamak mümkün değil…” dedi.

Adem Metan’ın sorularını yanıtlayan Milletvekili Açıkgöz, Nevşehir hakkında bilgi verirken özellikle Kapadokya'da sıcak hava balonu deneyimini herkes mutlaka yaşamalı" dedi.

Proğramda Kapadokya'nın oluşumunu anlatan Açıkgöz, "Bu mükemmel manzarayı sıcak hava balonuyla havadan izlemek hem çok farklı bir duygu hemde çok heyecanlı. Kapadokya kesinlikle fantastik bir yer ve herkesin bu güzelliği görmesi gerekir." dedi.

Kapadokya'ya gelerek balon turuna katılan yerli ve yabancı turistlerin peribacaları ve doğal kaya oluşumlarının oluşturduğu o muhteşem manzaraya hayran kaldığını dile getiren Açıkgöz, şunları söyledi: Cenab-ı Allah bölgemize, doğanın, inançların kültürlerin ve Nevşehirlilerin kattığı bambaşka bir güzellik vermiş.  Yer altına iniyor yeraltı şehirlerinde kalıyorsunuz yaşıyorsunuz bir güzellik, üstüne çıkıyorsunuz ören yerleri ve müzelerini geziyorsunuz bir güzellik, bir üste çıkıyorsunuz balon turuyla Kapadokya jeolojik yapısını keşfediyorsunuz bambaşka bir güzellik...

Kapadokya'nın bir başka özelliğide Nevşehir'e her geldiğinizde farklı bir şey keşfedebiliyorsunuz, her geldiğinizde farklı bir tad alabiliyorsunuz. Gerçekten bu şehre aşık olmamak bu şehri sevmemek mümkün değil. Şükürler olsun Kapadokya'nın başkenti şehrimiz herşeyiyle başka güzel" dedi.

Açıkgöz, Konuklarına yılın her dönemi farklı bir manzara sunan Kapadokya, doğası tarihi, peribacaları, yeraltı şehirleriyle 4 mevsim Dünya'nın başka hiç bir yerinde bulamayacağınız güzelliklere sahip bir cennet. Kapadokya’yı doğanın sessiz uykusunda gezmek istiyorum’ diyorsanız kışın, ‘dallardan sarkan meyveleri, çağlayan sularıyla iğde kokan vadilerinde yorulmadan yürümek istiyorum’ diyorsanız baharın gezmenizi tavsiye ediyoruz.  4 mevsim 12 ay boyunca misafirperver, her daim doyurucu ve eşsiz bir seyahat tecrübesi sunan Kapadokya’ya hepinizi bekliyoruz" dedi.