TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Konya'da "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" toplantısına katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un da katılımlarında Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programı kapsamında  Konya'ya giden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; “Hz. Mevlana’nın Diyarı; Konya’dayız”. Sn. Kültür ve Turizm Bakanımız, Sn. Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz, MKYK üyelerimiz ve AK teşkilatlarımızla bugün Konya’mızın tüm ilçelerinde Konyalı hemşehrilerimizle bir aradayız." dedi.

Milletvekili Açıkgöz, Selçuklu İlçesinde Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz daha sonra, 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programı kapsamında Konya'nın Selçuklu ilçesinde vatandaşlarla, esnafla, Sivil Toplum Kuruluslari (STK) temsilcileri, muhtarlar, partililer ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

2023’e Doğru Şehir Buluşmaları Konya kapsamında Konya'nın Selçuklu ilçesinde saha çalışması yapan Milletvekili Açıkgöz, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı M.Hakan Özer, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Gönüllü, Meryem Semerci ile önce AK Parti Kadın Kollarıyla bir araya geldi ardındanda Talha Bayrakçı Gençlik merkezinde gençlerle buluştu. Daha sonra sırasıyla Millet Kıraathanesi, Çocuk Mektebi ,Kongiad İş Adamları Derneği Konya OSB’yi, Teksin Konteyner’i, Empero Gruop’u ve Hatice Hatun Kulliyesini ziyaret etti.

Selçuklu ilçesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Açıkgöz, "2023’e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Selçuklu ilçemizdeyiz. 2023 seçimleri için saha çalışmalarına devam ediyoruz. Vatandaşımızın teveccühü devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2023 seçimlerini de zaferle sonuçlandıracağız." dedi.

"2023 gençlerin ve kadınların seçimi olacak"

2023 Seçimleriyle Geleceğin Türkiye'si adına ülkemizin kaderini özellikle kadınların ve gençlerin belirleyeceğini vurgulayan Açıkgöz, Biz AK Parti olarak  Cumhurbaşkanımız öncülüğünde, Eğitimden sağlığa, istihdamdan girişimciliğe kadar her alanda kadınlarımızın haklarını korumayı, onlara pozitif ayrımcılık yapmayı ilke edindik. Gençlerimizi "Z Kuşağı" değil "Teknofest Kuşağı" olarak değer verdiğimizi herzaman her alanda gösterdik. 2023'te inşallah, Kadınlarımızla, Gençlerimizle  hep birlikte Recep Tayyip Erdoğan diyerek sandıkta mührünü vuracak. Sandıklar Recep Tayyip Erdoğan diye patlayacak. 2023 yarınımız gençlerin, kadınlarımızın ve AK Parti'nin seçimi olacak. Bir kez daha Cumhurbaşkanı'mızın büyük bir oy teveccühüyle seçildiği seçim olacak. Bu noktada gerek AK Kadınların gerekse gençlerin kararlılığı da gayet yerinde. AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Teknofest kuşağı gençlerle, eli öpülesi annelerimiz, kızlarımız, teyzelerimiz, AK Kadınlarla hem 2023'e hem de 2053 vizyonuna emin adımlarla ilerliyor."

"Halkımız Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar Cumhurbaşkanı seçecektir"

2023 Türkiye için bir istikamet tayini seçimi olacaktır. 2023’te Türkiye gelecek asrına yön verecek tarihi bir seçim yaşayacak. Türkiye kazanmış olduğu pozitif ivmeyi her alanda, dış politikada, içeride ekonomik kalkınmada, Doğu Akdeniz'deki faaliyetlerinde, çevredeki sorunlarını çözmede, terörle mücadelede, milli savunma sanayinde bütün bu alanlarda yakalamış olduğu ivmeyi daha ileriye götürmek için vatandaşımızdan AK Parti iktidarı için bir kere daha istikamet tayini isteyecek. Yeniden güçlü bir Türkiye istikametinde yürüyüşümüzü destekliyor musunuz, desteklemiyor musunuz ? 2023'te inanıyoruz ki sandıklarda milletimiz çok büyük oranda Recep Tayyip Erdoğan'ı seçerek ve AK Parti iktidarını birinci parti olarak sandıklardan çıkartarak yeniden "Güçlü bir Türkiye" istikametine yürümek istediğini, istikamet tayininin doğru olduğuna bir kere daha teyit edeceğini ümit ediyoruz.

"Allahın izni halkımızın destek ve teveccühleri ile 21. yüzyıl Türkiye yüzyılı olacak. Cumhuriyetimizin 100 yılını tamamlıyoruz, 2'nci yüzyılına geçiyoruz önümüzdeki sene. Sadece Türkiye'yi değil tüm dünyayı da ilgilendiren bir seçim yaşayacağız. Çünkü dünyaya yön veren ülkeler arasında Türkiye kendini çok net bir şekilde Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gösterdi. Türkiye yüzyılı dediğimiz 2023 için 'herhangi bir seçim değil' dediğimizde aslında söylediğimiz şey klasik siyasi bir cümle değil. Önümüzdeki 100 yıllarda dünyayı yönetecek olan kuruluşu anlatmaya çalışıyoruz. Allah'ın izniyle 2023'te Türkiye'de çok hayati bir seçim olacak. Milletimiz inşallah büyük bir güçle Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı, AK Parti'yi de yeniden iktidar partisi olarak ortaya koyacaktır. Ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde kıyamete kadar yaşamak için 2023 seçimleri ev ev kapı kapı gezeceğiz. Tüm gerçekleri vatandaşlarımıza anlatacağız. 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız tekrardan Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Ondan sonra Türkiye’nin önünde kimse asla duramaz” ifadelerini kullandı. " diye konuştu.