TBMM Divan Katip Üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, çiftçi, esnaf ve vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmıyor.

Yaz dönemi saha çalışmalarına devam eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Özkonak, Çalış ve Kalaba beldeleri ile Akarca ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

"Avanos ziyaretimize;

✅ Özkonak,

✅ Çalış, 

✅ Kalaba beldelerimizle devam ettik.

Sevdamızın yolunda çalışmaya, gönülleri bir tutmaya DEVAM ediyoruz…" dedi.

Milletvekili Açıkgöz, sahada halkın nabzını tutuyor...

Yaz dönemi saha çalışmaları kapsamında ziyaretlerine aralıksız devam eden Açıkgöz, hem vatandaşarla istişare ediyor hem de halkın nabzını tutuyor.

günün son ziyaretini Akarca köyüne yapan Milletvekili Açıkgöz; "Avanos/ Akarca Köyümüzdeyiz. Avanos’umuza bağlı köy Muhtarlarımızla AK Parti Avanos ailesi olarak bir araya geldik.  Nevşehir İl Özel İdaresi marifetiyle hep birlikte köylerimize gece gündüz demeden hizmet etmeye, Sevdamız Nevşehir için çalışmaya devam ediyoruz. Bizlere gönüllerini ve sofralarını açan Akarcalı hemşerilerimize ve muhtarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Açıkgöz, ziyaretlerde gösterilen 'yakın ilgi ve alakadan dolayı nezaket timsali hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.' dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün ziyaretlerine, İl Genel Meclis Başkanı Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, Avanos AK Parti İlçe Başkanı Fatma Parmaksız, İl Genel Meclis üyeleriyle Avanos İlçe teşkilatı da eşlik etti.