AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Haziran ayı daraltılmış il meclis toplantısı yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Nevşehir Ticaret Borsası Salonunda gerçekleştirilen, AK parti Nevşehir İl Başkanlığı Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısı AK Parti Nevşehir il Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, İl Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, İlçe Başkanları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl ve İlçe teşkilat mensupları ile yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

AK Parti Nevşehir il Başkanı Ali Kemikkıran'ın selamlama konuşmasının ardından başlayan toplantıda teşkilat mensupları istişare ve değerlendirmelerde bulundu. 

AK Parti Nevşehir il Başkanı Ali Kemikkıran, yapmış olduğu açılış konuşmasında; “Bugün bütün teşkilat üyelerimizle bir aradayız. Danışma meclislerinin temel özü karşılıklı olarak hem teşkilat içi hem yerel yönetimler bağlamında hem de genel siyasete ilişkin istişarelerde bulunmaktır. Bunu teşkilatlarla, meclis üyelerimizle, yerel yönetimlerimizle istişare ederek varsa eksiklerimizi gidererek tamamlamak daha doğruyu daha verimli yolu tespit etmektir. Dolayısıyla Genel Merkezimizin de bu noktada bizlerinde önerisi üzerine yeni oluşturmuş olduğu bu danışma meclisi formatının inşallah hayırlara vesile olmasını da Cenab-ı Allahtan niyaz ediyorum” dedi.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de; "İl Başkanımız Ali Kemikkıran’ın başkanlığında Haziran ayı Daraltılmış İl Danışma Meclisi toplantımızı gerçekleştirdik.  Toplantımızın, “Ülkemize, şehrimize, milletimize ve AK Parti’mize hizmetkâr olmak için gece gündüz demeden koşturmaya ’Güçlü Türkiye’ için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadesinde bulundu.