Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin talimatlarıyla '2023'e Doğru, Aday Belli, Karar Net' sloganıyla başlatılan “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantısının Avanos ve Kozaklı ayağı Nevşehir'in Avanos ilçesinde gerçekleşti.

Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, Milletvekili Ramazan Kaşlı, MYK üyesi Emrullah Türe, MDK üyesi Emin Alper Öztürk, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi,Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, Avanos ve Kozaklı ilçelerinin Cumhur İttifakı İlçe Başkanları, sivil toplum kuruluş başkanları, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Avanos Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen toplantı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını yapan MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya; "2023 hedeflerimize Cumhur İttifakı ile ulaşıp, Türk milletinin gücüyle ve Türk devletinin yeniden tarihinde her zaman olduğu gibi şaha kalkışının yılı olacaktır. 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır." dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç; "Saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin talimatları ile gerçekleşen İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı Avanos/Kozaklı Programımız için doğup büyüdüğüm, değerlim güzel Avanos’tayız. Yoğun katılımları için heyetimiz adına hemşehrilerime teşekkür ediyorum." dedi.

Kılıç açıklamasında; "Siz kıymetli Nevşehirli hemşerilerimin de katılımıyla gerçekleştirilen Kayseri mitinginden sonra Nevşehir’den 2023 seçimlerine hazır olduğumuzu haykırmak için buradayız.  2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.

2023 milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletvekili sayısını liderimizin deyimiyle “en çoklaştırmak” da nihai hedefimizdir. 6+1’lik yapılanma gibi kafamız karışık, aklımız bulanık değildir. 

Millet İttifakının “Hükümet gitsin, Cumhurbaşkanı gitsin” her yer güllük gülistanlık olacak, her dert bitecek, herkes uçacak, her derdin çaresi biziz, şeklinde açıklamalarına eminim kendilerinden başka hiç kimse, hatta kendileri bile inanmamaktadır.

Unutulmasın ki, yiğit Mehmetçiğimizin, güvenlik güçlerimizin canları pahasına dağlarda ele geçirdiği stratejik üstünlüğün TBMM’nde kaybına göz yummamız MHP olarak mümkün değildir.

Vakit, 2023 yılı Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinde partimizi destekleyerek çok güçlü bir şekilde TBMM’de yer almasını sağlama vaktidir.

Vakit, Cumhuriyetimizin 100. yılında Cumhur’un zaferi için irade gösterme vaktidir.

2023 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin güçlü bir şekilde parlamentoda bulunması demek, milletimizin en iyi şekilde temsil edilmesi demektir. MHP güçlü olursa Türkiye güçlü olacak, Türkiye güçlü olursa Türk dünyası dünya siyasetinde daha da güçlü ve etkili olacaktır.

MHP’nin güçlü olması demek; milletimizin, devletimizin yaşaması, ülkemizin birlik beraberliğine, huzur ve refahına göz dikenlerin amacına ulaşamaması demektir.

MHP’nin güçlü olması demek; kargaşa ve kavgadan beslenen, 6’lı masa ortaklarının dağılması ve yok olması demektir. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar seçilmesi istikrar ve güven demektir.

Kökü dışarda olan bölücü örgüt PKK’nın bitirilmesi sınırlarımızın tam olarak güvenlikli hale gelmesi, terörle mücadele için harcanan paraların memleketin kalkınması için harcanması Türkiye’nin daha da büyümesi ve zenginleşmesi demektir.

 Terörle mücadele sırasında harcanan enerjimizin memleketimizin kalkınması için harcanması demektir.

Cumhur İttifakının 2023 seçimlerinde galip gelmesi demek; her alanda sözü dinlenen ve lider ülke Türkiye yolunda kat edilecek büyük bir merhale demektedir.

İşte bu nedenlerle; Milliyetçi Hareket Partisi olarak 2023 seçimlerinde Cumhur ittifakının hedeflerine ulaşması için var gücümüzle çalışıyoruz. Hem partimiz için hem de Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanabilmesi için yılmadan, yorulmadan Sayın Genel Başkanımızın çizdiği hedeflere doğru koşuyoruz.

Bizim Adayımız Belli, Kararımız Nettir!

Bu duygu ve düşüncelerle, hepinizi tekrar selamlıyor, toplantımızın, partimiz, camiamız ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Sağ olun, var olun. Allah’a emanet olun!'' dedi.

MHP Heyeti Avanos'ta düzenlenen toplantıya müteakip ilçe esnaflarını iş yerlerinde ziyaret edip hasbihal ederek sorun, sıkıntı ve taleplerini dinlediler. 

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 'Adım Adım 2023, ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma' toplantısı Nevşehir'in Avanos ve Kozaklı ilçeleriyle tamamlandı.