NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Değirmenci, ilimizde faaliyet gösteren iki engelli derneğine ziyaretinde de işte bu sözü öne çıkardı.

İl Başkanı Mehmet Değirmenci, Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Akbaş ve Parti yöneticileri Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğine ziyarette bulunarak hem engelliler gününü kutladı, hem de Mutlu’ya geçtiğimiz günlerde meydana gelen elim trafik kazasında kaybettiği öğretmen akrabası dolayısıyla başsağlığı diledi.

Cumhuriyet Halk Partisinin Türkiye’de engellilerin önündeki engelleri kaldıracak önemli projeleri bulunduğuna değinen CHP İl Başkanı Mehmet Değirmenci, “Bizim iktidarımızda Ülkemizde ve ilimizde engellilerin önündeki tüm engelleri ortadan kaldıracağız. Çünkü bu toplumun gerçeklerini en iyi şekilde analiz edebilen bir siyasi partiyiz” açıklamasında bulundu.

Değirmenci ve beraberindeki heyet Görmeyenler Kültür ve birleşme Derneği ile Çalışma ve İş Kur İl Müdürlüğünün başlattığı Rapido kursunu da ziyaret ettiler.

Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ekrem Altıntaş’ı da ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Değirmenci ve beraberindeki heyet burada Dernek Başkanı Altıntaş’tan engellilerin ilimizdeki sorunlarıyla ilgili bilgi aldılar.

Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarı döneminde engellilerin daha iyi yaşam koşullarına kavuşacağına vurgu yapan CHP İl Başkanı Mehmet Değirmenci, Parti olarak engelliler için katılabilecekleri tüm Projelere ve çalışmalara destek olabileceklerini de sözlerine ekledi.