AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Çalış Belediye Başkanı Kazım Yılmaz ve Kalaba Belediye Başkanı Erdal Yorgancı halı sahada hünerlerini gösterdi...

Çalış beldesinde oynanan Çalış Belediyesi - Kalaba Belediyesi halı saha karşılaşmasında kazanan dostluk oldu.

Oldukça çekişmeye sahne olan mücadelenin yaşandığı karşılaşmada, Milletvekili Mustafa Açıkgöz, başarılı oyunuyla göz doldururken, zaman zaman tehlikeli ataklara imza attı. Çalış Belediye Başkanı Kazım Yılmaz attığı gollerle formundan bir şey kaybetmediğini gösterdi.  Kalaba Belediye Başkanı Erdal Yorgancı ise teknik hareketleriyle göz doldurdu. Kazananın olmadığı karşılaşmada birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Ebedi dostlukta kazanan, muhabbet oldu…

Maç sonrası açıklama yapan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "İki güzel beldemiz ve iki değerli başkanlarımızla birlikte spor yaparak stres atmak, bir arada olmamız birlik ve beraberliğimiz adına güzel olduğunu söyleyerek, “Belediye Başkanlarımızla dostluk maçında bir arada olmaktan mutluluk duydum. Ebedi dostlukta kazanan, muhabbet oldu. Buradan tüm vatandaşlarımızı sağlık için spor yapmaya davet ediyorum" dedi. 

Çalış Belediye Başkanı Kazım Yılmaz'da; "Değerli Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz yoğun proğramı arasında davetimize icabet ederek Kalaba ile Çalış beldelerinin dostluklarının pekiştirilmesi ve dostluk kardeşlik bağının dahada güçlenmesi adına düzenlenen halı saha maçımızda bizlere şeref verdiler. Maçın sonucu ne olursa olsun şüphesiz kazananı dostluk oldu. Karşılaşma sonunda Gönül insanı Değerli Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz'e Belediyemizin 29 nolu formasını hediye ederek, kendilerini 2029'a kadar Milletvekili olarak başımızda görmek istediğimizi ilettik. "

Kalaba Belediye Başkanı Erdal Yorgancı'da; "Sayın Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz'ün teşrifleriyle dostluk ve kardeşlik adına stres attık. Çok keyifli bir mücadele oldu. Ben buradan başta Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz'e, bizlere güzel ev sahipliği içinde Çalış Belediye Başkanımız Sayın Kazım Yılmaz'a, tüm katılımcılara teşekkür ediyorum." dedi.

Çalış belediyesi ile Kalaba belediyesi takımları arasında oynanan halı saha maçının ardından, Ramazan Karaca gençlik merkezinde her iki takım ve izleyicilerine çeşitli ikramlar yapıldı.