Nevşehir merkez ilçeye bağlı Kaymaklı beldesinde düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan, AK Parti'den 22.ve 23.Dönem Nevşehir Milletvekilliği görevinde bulunan Rıtvan Köybaşı,Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma ve partililer katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, Bugünde Kaymaklı Belde Teşkilatımızın vefa iftarında AK sevdalı dava arkadaşlarımızla bir aradayız. AK davanın eskisi yenisi olmaz, bizim davamız milletin davasıdır. Bu bağlamda davamıza dünden bugüne emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Çalışkan, 24 Haziran seçimlerinin demokrasi tarihindeki en önemli seçim olduğunu söyledi.

Kaymaklılı Vatandaşların ramazan ayını tebrik eden Çalışkan, şöyle konuştu: "AK Parti vefa demektir, kardeşlik demektir, birlik, beraberlik demektir, birlikte Türkiye olmak demektir. Bugün de bizleri bağrınıza bastınız, coşkuyla karşıladınız, Allah sizlerden razı olsun" dedi.

Çalışkan konuşmasına şöyle devam etti; " Bizler, Ülkemize Milletimize olan sevdamızı ortaya koyarak, bu yola çıktık. Yemin ettik daha iyi ve daha güçlü bir Türkiye için çalışacağımıza. Seçim süresince sadece bizim partilimizin değil, her kesimin ortak adayı olmaya çalışacağız. 24 Haziran'da Nevşehir'imizin ortak milletvekili olarak TBMM'de şehrimizi temsil etmek istiyorum. Bunun için her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. AK Partimizi mutlaka mecliste daha çok vekil ile temsil ettirmek zorundayız. Gittiğimiz görüştüğümüz Nevşehirli tüm hemşehrilerimizde yapılanları görüyor ve bize yeniden görev vereceğine ve partimizi birinci sıraya taşıyacağına inanıyorum.  "Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet ve Güçlü Türkiye" hedefleri ile , "Vakit, Türkiye vakti, Vakit Kaymaklı Vakti ve şimdi vakit iftar vakti diyoruz, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Hayırlı iftarlar" ifadelerini kullandı. 

Programın ardından milletvekili adayı Çalışkan ve teşkilat üyeleri Kaymaklı’da esnaf gezisi yaptı.