Nevşehir İl Genel Meclis Üyesi ve AK Parti Derinkuyu belediye başkan aday adayı Hanifi Bostan, Yerel seçim çalışmaları kapsamında çeşitli STK ları ziyaret etti.

Nevşehir İl Genel Meclis Üyesi ve AK Parti Derinkuyu belediye başkan aday adayı Hanifi Bostan, seçim çalışmaları kapsamında sırasıyla Derinkuyu S.S Otobüsçüler Kooparatifi Başkanı Mustafa Yılmaz,  Derinkuyu Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet İnce ve Ziraat Odası Başkanı Erdoğan Varol Ve Yönetimini ziyaret ederek destek ve dualalrını istedi.

Ziyaretlerinde kısa bir konuşma yapanAK Parti Derinkuyu belediye başkan aday adayı Hanifi Bostan, amaçlarının her zaman olduğu gibi yine Derinkuyu halkına hizmet etmek olduğunu söyledi.

Derinkuyu'nun daha hızlı bir şekilde gelişmesi ve bölge halkına hizmet etmek için bu yola çıktıklarını belirten Bostan, “Çıkmış olduğumuz bu yolda memleketimize, halkımıza faydalı olmak için ve hakkımızda hayırlı olanın Allah tarafından bizlere nasip edilmesi dileğiyle çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde devam ettiriyoruz. İnşallah bu çalışmalar sonucunda bu yarışta bizler seçilirsek, seçildiğimiz andan itibaren yine sizlerle birlikte Derinkuyu ilçemize hizmet etmenin onurunu yaşayacağız” dedi.