AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider,Referandum çalışmalarını aralıksız yaptığı çalışmalarıyla sürdürürken gittiği her yerde vatandaşlara 16 Nisan'ın önemini anlattı ve "EVET" için söz aldı.

16 Nisan Pazar Günü Nevşehir'de rekor oranda ‘Evet’ oyu alacaklarını ve hemşerilerine güvendiğini söyleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Gizligider, Acıgöl-Avanos-Derinkuyu-Gülşehir-Hacıbektaş-Kozaklı ve Ürgüp'te ayak basmadık köy kasaba bırakmayarak vatandaşlarla teker teker görüşerek Referandumun önemini anlattı.

Gizligider: “Birlik olacağız, sırt sırta verip; güçlü Türkiye için evet diyeceğiz”


ÇİFT BAŞLILIK ORTADAN KALKACAK..!

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, Türkiye’de istikrarın devam etmesi gerektiğini dile getirerek, “Memleketin nasıl yönetileceğine karar vereceği bir sürece girdik. Ülkemizin geleceğini oylayacağız. Bu değişimde kimseye oy vermiyoruz. Kimseyi seçmiyoruz. Geleceğimizin daha düzgün dizayn edilmesi için ‘evet’ mi ‘hayır’ mı diyoruz. Yapılacak referandumda ‘evet’ çıkmasıyla çift başlılık ortadan kalkacak. Geçmiş dönemlerde koalisyon hükümeti kuruluyor, bir yıl geçmeden hükümet dağılıyordu. Bu ülke bundan sonra bu süreci ne kaldırabilir ne de bu süreç yürütülebilir. En iyisi halk tarafından seçilen partili cumhurbaşkanının bu konuda tek yetkili olmasıdır. Böylece siyaset işini yapıp bürokrasi daha etkin bir hale gelecektir” dedi.

16 NİSAN'DA 'EVET' DEMEK, DARBECİLERE KARŞI ÇIKMAKTIR

Nevşehirli vatandaşlara  seslenen AK Parti Nevşehir Milletvekili Gizligider, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumunun Türkiye’nin güçlenmesi için önemli bir fırsat olduğunu vurgulayarak “Önümüzdeki Pazar günü Türkiye’nin geleceğini sizlerin oylarınız, kararınız belirleyecek. Görüyorum ki sizler Türkiye’nin mevcut sisteminden çok çekmişsiniz. Türkiye’nin güçlenmesi için çok önemli bir fırsatı ele geçirdik. Türkiye’nin istikrarının kalıcı olması için çok önemli bir fırsat var önümüzde. Türkiye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çok önemli işler yaptı. 16 Nisan’da ‘evet’ demek, 15 Temmuz’da darbecilere karşı çıkmakla aynı anlamı taşıyor” şeklinde konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider ziyaretlerine ilişkin yaptığı değerlendirmesinde;  Nevşehir Çavuşoğlu oto galericilerimizi ziyaret ettik. Esnafımız 16 Nisan ı sabırsızlıkla bekliyor. Karayolları işçilerimizle görüştük, işçilerimizle herşeyin farkında. Karayolları Hizmetlerin devamı için kararınımız Evet diyor. Yine Taksici esnafımızı ve Görbir Derneği'nin ziyaret ettik. Karar kesin, büyüyen ve gelişen Türkiye için evet evet evet diyor. Tügva standımızı ziyaret ettik, kasaplar çarşısı kahvehanesinde esnaflarımızla 16 Nisan ı konuşup sohbet ettik. Kozaklı kadın kollarimizca düzenlenen programa katıldık. Kozaklı heyecanla 16 Nisan ı bekliyor, kararımız tabiki evet diyor...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider 'e ziyaretlerinde İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ve partililer eşlik etti.