NEVŞEHİR(MHA) Hafta sonunda il kongresini yapan, bazı basın yayın organlarında iddia edildiği gibi karşısına ikinci bir aday liste çıkmayan Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı Göksel Taşçı, önümüzdeki günlerde seçim startını vermeye hazırlanıyor.

Bu hafta içerisinde yeni yönetimin bir araya gelerek görev dağılımı yapması beklenen Milliyetçi Hareket Partisinde seçim telaşı başlıyor. Haziran ayında yapılacak olan seçim öncesinde önce Milletvekili aday adaylarının başvurularını almaya hazırlanan Parti’de bu dönem geçtiğimiz yıllara oranla daha fazla aday adayının partiye başvuruda bulunması muhtemel görünüyor.

Bu arada partinin yeni il yönetiminde yıllardır partiye emek veren, deneyimli siyasetçi Nevzat Öndegelen’in bulunmaması da dikkatlerden kaçmadı. İl Kongresi öncesinde parti de il başkan yardımcılarından biri olan Öndegelen’in kendi isteği ile mi, yoksa mevcut yönetimin bir tasarrufu gereği mi liste de yer almadığı merak konusu.

Önümüzdeki günlerde görev dağılımını yapması beklenen MHP’nin yeni il yönetiminde İl Başkanı Göksel Taşçı’nın yanı sıra; Eyyüp Öz, Emrullah Saygılı, Soner Erkan Dündar, İlhan Kaya, Bayram Ergin, İhsan Uçman, Mustafa Akkuş, Ali Kararlı, Ali Haydar Karacadağ, Ali Aker, Yunus Akbay, Hasan Erdoğan, Beyazıt Deniz, İsmail Toprak, Zekeriya Atıcı, Mustafa Yüzüak, Resül Karakuş, Muammer Güneş, Halim Göncü ile İhsan Öncül isimleri yer aldı.