AK Parti Kayseri İl Başkanlığınca düzenlenen 'AK Parti 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' programına katılan TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Türkiye Yüzyılı Şehir Buluşmaları kapsamında; Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn. Fuat Oktay’ın teşrifleri ve geniş teşkilat katılımıyla bugün Kayseri’deyiz. İlk toplantımızın ardından Talas’ta vatandaşlarımızla buluşacağız." dedi.

AK Parti Genel Merkezi’nin talimatıyla 81 ilde eş zamanla başlatılan ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ çerçevesinde AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kayseri'nin Talas ilçesini ziyaret etti.
 

Açıkgöz, "Kayseri Talas’tayız"

Talas’ta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Açıkgöz; "2023’e Doğru Şehir Buluşmaları çerçevesinde güzel ilçemiz Talas'a geldik. 2023 seçimleri için hız kesmeden saha çalışmalarına devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 seçimlerini de zaferle sonuçlandırmak adına sıkılmadık el, girilmedik gönül ve çalınmadık kapı bırakmayacağız” açıklamasında bulundu.

Milletvekili Açıkgöz, ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ proğramı kapsamında Talas ilçesinde gençler ve partililer ile bir araya geldi. Cuma namazının ardından vatandaşlarla buluşan Açıkgöz; "Gönül coğrafyalarımızın bitki örtüsü tevazudur, samimiyettir. Bizler de bu müstesna iklimin sahibi, değerli gönüldaşlarımızla temastayız. Rabbim birliğimizi daim etsin. Hoş bulduk." dedi.