AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, güvenlik güçleriyle sağlık çalışanlarını ve hastaları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 2021 yılının son saatlerinde Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavilerine devam eden hastaları ziyaret ederek sonlandırdı.

Milletvekili Açıkgöz burada hastalara acil şifalar temennisinde bulunurken doktorlardan da sağlıkları hakkında bilgiler aldı.

Bu arada Hastanede görev yapan sağlık çalışanları ile sohbet ederek yeni yıllarını kutladı.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "2021’in son saatlerinde de ziyaretlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Nevşehir Devlet Hastanemizde tedavileri devam eden hastalarımıza ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Fedakâr sağlık çalışanlarımıza da teşekkürlerimizi sunarak, kolaylıklar diledik" dedi.

Gece gündüz demeden fedakarca çalışan sağlık personelimizi de ziyaret ederek; hemşirelerimize sağlıklı, hayırlı, bereketli yıllar diledik" dedi.

Ziyaretlere Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay, Başhekim Macit Yalçın ve Nevşehir Devlet Hastanesi İdari Mali Hizmetler Müdürü Hakan Gürbüz de eşlik ettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, daha sonra ise merkez karakolunu ziyaret ederek burada görevli polis memurlarının yeni yıllarını kutladı ve polis memurları ile bir süre sohbet etti.

Son olarak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uygulama noktalarını ziyaret ederek görevli askerlere başarılar dileyen Milletvekili Açıkgöz; "Ülkemizin huzuru, güveni ve asayişi için gece gündüz demeden mesai harcayan kahraman güvenlik güçlerimizi yılın son saatlerinde de yalnız bırakmadık. Rabbim; aziz milletimizin kahraman evlatlarını muhafaza eylesin... " dedi.