AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Belediye meclis toplantısında yaptığı konuşmasında 'Şehrimiz İçin Hep Birlikte Çalışacağız' dedi.

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz'den Başkan Savran'a tebrik...

Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan’ın tensipleri ile adayımız olarak gösterilen ve Belediye Meclisimiz’in bugünkü seçimi sonrası oy birliği ile Nevşehir Belediye Başkanımız seçilen Mehmet Savran; belediyemize, şehrimize, milletimize hayırlı olsun." 

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz: 'Şehrimiz İçin Hep Birlikte Çalışacağız'

Gayretimiz mazlumların umudu, milletimizin lideri, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan’a yardımcı olabilmek, Cumhur İttifakı’mızla milletimize en iyi hizmet için çalışmaktır. AK davamızda sen-ben değil, birlik ve beraberlik en büyük gücümüzdür. Sevdamız Nevşehir için durmak yok hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. #GönülBelediyeciliği #Nevşehir"

“LİDERİMİZLE OMUZ OMUZA YÜRÜYORUZ”

"Mazlumların gür sesi, kimsesizlerin kimsesi, Ümmetin umudu, kutlu davamızın Lideri Erdoğan'ın yükünü hafifletmek zorundayız" diye konuşan Milletvekili Açıkgöz; "AK Davamızın birer neferiyiz. Gayretimiz mazlumların umudu, milletimizin lideri, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan’a yardımcı olabilmek, milletimize en iyi hizmet için çalışmaktır. AK davamızda sen-ben değil,birlik ve beraberlik en büyük gücümüzdür." dedi.

Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan’ın liderliğinde; müreffeh, güçlü Türkiye, büyüyen, gelişen, üreten #Sevdamız Nevşehir için hep birlikte çalışmaya, gayret göstermeye devam edeceğiz. Davamıza ve şehrimize zerre kadar katkı sağlamış herkese teşekkür ediyoruz. @akpartinevsehir ????????" ifadelerine yer verdi.