AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, TBMM’de Genel Kurulu Toplantısına Katıldı ...

TBMM Başkanvekili Celal Adan, Meclis'te görev yapan herkesin asli vazifesinin terörizmin kirli propaganda mekanizmasına baş eğmemek olduğunu belirterek "Terörle arasına mesafe koyamayanlar, bölücü katillerin güdümünden çıkamayanlar, karanlık ortaklıklar tesis edip el ovuşturanlar; bu saatten sonra, milletimizin vicdanında PKK ile aynı muameleyi görecektir." dedi.

Adan, TBMM Genel Kurulunun açılışında yaptığı konuşmada, milletin yüreğini yakan önemli bir süreç yaşandığına işaret ederek Gara bölgesinin bölücü terörden arındırılması için Pençe Kartal-2 harekatı düzenlendiğini hatırlattı. Bu operasyon esnasında meydana gelen çatışmalarda Yüzbaşı Ertuğ Güler, Yüzbaşı Burak Coşkun ve Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Turhan'ın şehit olduğunu anımsatan Adan, "kahpece, alçakça pusu kurularak kaçırılan ve rehin tutulan 13 vatan evladının elleri bağlı infaz edilerek şehadete eriştiğini" belirtti.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'da TBMM Genel Kurulunda Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde icra edilen Pençe Kartal-2 Harekatı hakkında bilgi verdi.

Açıkgöz:  'Terörün kökünü kazımaya kararlıyız'

Genel Kurul çalışmalarına katılan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Hain Terör örgütü tarafından Irak'ın Gara Bölgesi'nde şehit edilen 13 sivil vatandaşımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar dilerim. Milletimizin başı sağolsun. Teröre destek verenleri de, teröristlerle kol kola yürüyenleri de kahraman milletimiz çok iyi tanıyor... Bu topraklara karşı ihanet içinde olanlar mutlaka hüsrana uğrayacaktır. Kahpe saldırılarıyla masum kanı döken imansız, vatansız, bayraksız hainlerin ve onlara sempatiyle bakanlar bu kalleşliğin, bu alçaklığın hesabını elbet vereceksiniz..." ifadelerini kullandı.

Milletvekili Açıkgöz; Terör nereden gelirse gelsin, ister hudutlarımızın dışında, ister hudutlarımızın içinde, bu terörün kökünü kazımaya kararlıyız, gereğini yaparız, yapıyoruz" dedi.

TERÖR BİTECEK...
#TeröreLanetOlsun
#KahrolsunPKK 
#ŞehitlerÖlmez