AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Mustafa Açıkgöz, "Bizlere hayatı öğreten, rehberlik eden, yaşayan hafızamız ve kıymetli çınarlarımızı “Yaşlılar Günü” nedeni ile evlerinde ziyaret ettik" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında; “Yaşından dolayı bir yaşlıya hürmet eden gence, Allah yaşlılığında hürmet edecek kimseleri nasib eder." (Hadis-i Şerif) 

AK Parti Nevşehir ailesi olarak; değerli büyüklerimize Sn Cumhurbaşkanımızın selamlarını ve muhabbetlerini ileterek, hanelerimizin bereketi büyüklerimizin dualarına talip olduk." dedi.

“Onları Sadece Özel Günlerde Değil Yılın Her Gününde Hatırlamalıyız”

Büyüklerimizin kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamamızı sağlayan en kıymetli hazine olduğunu ifade eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; “Toplum olarak, yaşlılarımıza hayatın her evresinde saygı ve hoşgörü göstermek, onlara olan vefa borcumuzu hayır dualarını alarak ödemek en önemli erdemlerden biridir. Toplumumuza sağladıkları katkılarla her zaman hatırlamamız gerekmektedir. Deneyim ve tecrübelerinden yararlandığımız toplumumuzun rehberleri olan büyüklerimizi sadece özel gün ve haftalarda değil yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz. ”diye konuştu.

 #YaşlılarGünü