AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, il ilçe teşkilatı yöneticileri ile birlikte 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Nar beldesini ziyaret ederek AK Parti seçim bürosunu hizmete açtılar.

AK Parti heyetini AK Parti Nar Belde Başkanı Necdet Gülener, Nar Belediye Başkanı Başkan Adayı Süleyman Özçelik ve partililerle çok sayıda Narlı vatandaşlar karşıladılar.

Nar Beldesi AK Parti seçim bürosunun açılış kurdelesi, TBMM Divan Katip Üye, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, AK Parti Çat Belediye Başkanı adayı İbrahim Ertürk ve partililer tarafından kesildi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmada;" Nar Beldemizdeyiz.Fedakar kadınlarımızın AK davamızda emeği büyüktür. Ev ev, kapı kapı dolaşarak Gönül Belediyeciliği’mizi, 94 ruhuyla Sayın Recep Tayyip Erdogan ve Ak parti Belediyeciliğini hep birlikte anlatmalıyız. 31 Mart’ta Süleyman Özçelik’e destek sizden, durmadan çalışmak bizden." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "‪Merkez/Nar Beldemizdeyiz, açılışını gerçekleştirdiğimiz seçim ofisimiz Nar’lı hemşehrilerimize hayırlı olsun. Gerçekleştirdiğimiz esnaf ziyaretlerimizde bir kez daha gördük ki Nar’lı hemşehrilerimizin bize olan güveni ve inancı tam. Tevazu Samimiyet ve Gayretle Durmak Yok Yola Devam ‬" dedi.

AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik, “Sayın Vekillerimize ve Başkanımıza destekleri için canı gönülden teşekkürü borç biliriz. Önce Nar kasabamız düsturuyla çıktığımız bu yolda, kırmadan kırılmadan sürecek seçim yarışında biz biriz, beraberiz inşallah” dedi.

Seçim bürosu açılışının ardından önce partililerle sonrasında esnaf ziyaretleriyle Narlı vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti'li Milletvekileri Açıkgöz ve Menekşe, vatandaşlara 31 Mart Yerel seçimlerinin önemini anlattı, AK Parti Hükümetinin Nevşehir, Nar ve Türkiye için yatırımlar ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.