AK Parti İç Anadolu Bölgesi İstişare ve Değerlendirme toplantısı Nevşehir'in Ürgüp ilçesindeki bir otelde devam ediyor.

İstişare toplantısının ikinci gününde AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı, Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Sakarya Mv. Çigdem Atabek ve İl Koordinatörü Melek Semsek, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ile AK Parti İlçe Başkanları yer aldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; “2023’te Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle zafer bizimdir; aziz milletimizindir.” dedi.

Milletvekili Açıkgöz; "Teşkilat Başkan Yardımcımız, Bölge Başkanımız Sn Mustafa Köse başkanlığında Ak Parti Nevşehir ailesi olarak İlçe Başkanlarımızla istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştiriyoruz.

“Mazlumların gür sesi, masumların sığınağı, ümmetin umudu, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; bizim gündeminizde ülkemize daha çok eser kazandırmak, milletimize hizmet etmek için yaptıklarımız ve yapacaklarımız var. Bütün mesele inanmaktır, azmetmektir, ondan sonra da vatanını, milletini Allah için sevmektir. Son 19 yılda milletine ömrünü vakfetmiş bir kadro olarak inşallah bundan sonra da insanımıza mahçup olmayacağız.”dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran'da; "Teşkilat Başkan Yardımcımız, Bölge Başkanımız Sn.Av. Mustafa Köse başkanlığında istişare ve değerlendirme toplantımızın ikinci gününde İlçe Başkanlarımızı dinliyoruz. 2023 hedeflerimiz kapsamındaki yol haritamızı belirliyoruz" dedi.

Başkan Aktürk Ürgüp adına teşekkür etti.

Toplantıya ilişkin Ürgüp Belediye Başkanı MehmetAktürk'de yaptığı açıklamasında;" AK Parti Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölgesi İstişare ve Değerlendirme Toplantımız için #Ürgüp’ü tercih ettiğiniz ve bizlere ev sahipliği yapmamıza vesile olduğunuz için çok teşekkür ediyor, sizleri ağırlamaktan duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek istiyorum."dedi.