Kızılay Nevşehir Başkanı,Yönetim Kurulu,Kızılay Kadın Başkanı ve Genç Kızılay Yönetim Kurulu’ndan oluşan bir heyet geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 7. Olağan Kongre sonrasında il başkanlığı görevine seçilen Ali Kemikkıran’ı ziyaret etti.

Ziyarette ortak faaliyet ve projelerde de mutabık kalınırken, faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıldı

Kemikkıran ve partinin il yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek görevlerinde başarılar dileyen Başkan Civelek, “Göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Allah güzel işler yapmayı nasip etsin, yolunuz açık olsun,İnşallah şehrimiz için beraber iş birliği içerisinde çalışacağız diye konuştu.

Başkan Civelek’e teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran’da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkan Ercan Civelek: "Türk Kızılay 153.yaşına bugün girmiş bulunmakta. 153 yıldır sadece ülkemizde değil dünyanın dört bir yanında insan acısını dindirmek için hizmet verdiğinin altını çizerek bu başarıda toplumun tüm kesimlerinin verdiği desteğin büyük katkısı olduğunun altını çizerek teşekkür ediyorum,Kan bağış çalışmalarımızda Nevşehir AK Parti İl Başkanlığı teşkillatının üyeleri arasında düzenlediği geniş katılımlı organizasyonlardan dolayı ve misafirperverliğinden ötürü AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran’a teşekkür ederim. Diyerek 
Ziyaretin sonunda Başkan Civelek tarafından Kızılay logolu fincan takımı takdim edildi.