AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ramazan bayramında hasta ve hasta yakınlarına ziyarette bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ecz. Mustafa Açıkgöz, Ramazan Bayramının birinci günü Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ile Nevşehir Devlet Hastanesinde ziyaretlerde bulundu.

Açıkgöz ve Savran'a, hastane ziyaretinde Nevşehir Tabipler Odası Başkanı Yunus Emre Çakır , Başhekim Yardımcısı Abdullah Eyvaz , Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Erol Keleş ve Müdür Yardımcısı Ramazan Gündüz ve İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç eşlik etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Devlet Hastanesi’nde yaptığı ziyarette hastalar ve refakatçilerle yakından ilgilendi.

Bayram sevincini yaşayamayan hastalarla sohbet eden Milletvekili Mustafa Açıkgöz, hastalarla neşeli saatler geçirdi. Vatandaşın sağlık hizmetlerinden daha fazla yararlanabilmesi için AK Parti’nin ciddi bir şekilde çalıştığını belirten Açıkgöz, insan sağlığının her şeyden önemli olduğuna vurgu yaptı.

Hastanede yatan hastalar ve hasta yakınları böyle bir ziyaretin kendilerine moral verdiğini ifade ederek, Milletvekili Açıkgöz'e teşekkür ettiler.

Açıkgöz: “Teşekkürlerin En Büyüğünü Hak Ediyorsunuz”
 

Bayram ziyaretleri kapsamında Devlet hastanesine misafir olan Milletvekili Açıkgöz, Ramazan bayramınn ilk gününde sağlık çalışanlarını da ziyaret etmeyi unutmadı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir Devlet Hastanemizde tedavileri devam eden hemşehrilerimize Belediye Başkanımız Mehmet Savran ve İGM Başkanımız Gürbüz Dinç ile geçmiş olsun dileklerimizi ileterek; gece gündüz demeden vatandaşımızın sağlık hizmeti için gayret gösteren sağlık çalışanlarımızla birlikte Ramazan Bayramlarını kutladık." dedi.

 Milletvekili Açıkgöz; "Nevşehir Devlet Hastanemizde ve şehrimizde hizmet veren özel hastanelerimizde insanlığın sağlığı için görev yapan fedakar sağlık çalışanlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, şükranlarımızı ilettik.