AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde geçen yoğun mesaisi yaz tatilinde bu kez seçim bölgesinde devam ediyor. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) tatile girmesini fırsat bilen Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, her gün farklı ilçelerde yoğun geçen programlarla esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek 2023 seçimlerinin önemine vurgu yapıp, hükümetin enflasyonla mücadelede attığı onlarca adımı, ülkemizin geleceği için yapılan yatırımları, mevcut yatırımların ekonomimize ve hayatımıza katkılarını anlatıyor.

Milletvekili Açıkgöz, bu kapsamda bugünde şehir merkezinde faaliyet gösteren esnaf ile vatandaşları ziyaret ederek, esnafın görüş ve düşüncelerini aldı, tespitlerini dinledi, beklentiler ve 2023 sürecine ilişkin vurgularını kaydetti. 

“Sevdamız Nevşehir’imiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” diyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, iş yerlerinde yüz yüze görüştüğü  Nevşehir esnaflarıyla istişare etti, esnafın nabzını tuttu. 

Nevşehir'de esnaf, eşraf ve kanaat önderleri ziyaretleriyle çalışmalarına devam eden Milletvekili Açıkgöz, "Hem esnaf ziyareti hem de hemşehri sohbeti yaptık. Çok şükür bizim vefakar vatandaşlarımız herşeyin farkındalar. Ortak tesbit ise net: "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet" hepimiz için en hassas çizgimiz ve ortak paydamızdır." değerlendirmesini yaptı.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Serhat Sonugelen'inde eşlik ettiği ziyarette Nevşehir esnaflarıyla bir araya gelen Milletvekili Açıkgöz; "Üreten, büyüyen, katma değer kazandıran, gelişen Nevşehir ve Güçlü Türkiye için gayret gösteren esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı ve bereketli kazançlar diledik. Nevşehirli hemşehrilerimizin kadirşinaslığı, eser ve hizmet siyasetini takdirleri AK kadroların ve Cumhur ittifakının yegane motivasyonu ve gücüdür. Hemşehrilerimizin Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti kadrolarına duydukları itimata minnettarız " ifadesini kullandı.