Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasına destek vermek için İstanbul'da çalışmalarını aralıksız sürdüren AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz,   İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için İstanbul’da gece gündüz demeden vatandaşlarla buluşuyor. Ziyaretlerinde kanaat önderleri, dernek başkanları, STK temsilcileri ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Açıkgöz, yaptığı buluşmalarda 23 Haziran’ın önemine değindi. 

Milletvekili Açıkgöz bu kapsamda bugünde, İstanbul Geri Dönüşümcüler Derneği İGEDDER Başkanı Nevşehirli hemşehrimiz Yüksel Yılmaz ve Bağcılar Belediyesi Geri Dönüşüm tesisinde çalışan işçilerle bir araya geldi.  Burada Binali Yıldırım için destek isteyen açıkgöz, “23 Haziran'da her şey daha güzel olacak, hak yerini bulacak” dedi.

İstanbul Geri Dönüşümcüler Derneği İGEDDER Başkan yardımcısı Mehmet Özen’in daveti üzerine Bağcılar'da ambalaj atığı toplama ayırma tesislerine ziyaret gerçekşetiren AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan Geri Dönüşüm Sektörüne emek veren işçilerin sorunlarını dinleyip,  İGEDDER Dernek Başkanı Yüksel Yılmaz’la istişare yaptılar. 

Bağcılar Belediyesi Geri Dönüşüm tesisinde çalışan işçi kardeşlerimizle ve İstanbul Geri Dönüşümcüler Derneği İGEDDER Başkanımızla İstanbul’u konuştuk. “Binali Yıldırım demek; İstanbul’a, Türkiye’ye hizmet demektir. 23 Haziran’da sizlerin desteği ile yine sizler kazanacaksınız, aziz milletimiz kazanacak" dedi.

Açıkgöz'ün bir sonraki durağı Kayseri Tomarzalılar Derneğine oldu.

Genel Başkan Yardımcımız Sn Mehmet Özhaseki, Sayın Bakanlarımız ve Kayseri Milletvekillerimizle birlikte İstanbul'daki Tomarzalılar Vakfı Hekimoğlu Kültür Merkezinde milli ve yerli değerlerimizle yoğrulmuş Anadolu insanımızla bir araya geldik.‬ ‪“Gayret de bir, hedef de bir İstanbul” dedi.

“VAKİT, İSTANBUL VAKTİ”

Yaptığı ziyaretlerde vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan AK PARTİ Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İstanbul’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, vatandaşlara gönülden teşekkürlerini iletti. Açıkgöz, “Yaptığımız ziyaretler sonrasında görünen o ki İstanbul'da yaşayan kardeşlerimiz 23 Haziran'da iradelerini net bir şekilde ortaya koyacak ve Sayın Binali Yıldırım'ı seçecektir. Bizim için vakit, İstanbul vaktidir. 23 Haziran'dan sonra da gönül belediyeciliğini, sosyal belediyeciliği sürdüreceğiz. Tevazu içinde, samimiyetle, gayretle milletimize hizmet edeceğiz. İstanbul, Binali Yıldırım ile şahlanışına devam edecek. 23 Haziran’da Binali Yıldırım kazanacak, Türkiye kazanacak.” diye konuştu.