AK Parti’ye katılan ‪İyi Partili Gülşehir Belediye Meclis Üyesi Raşit Kılıçkaya’ya rozeti TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz tarafından takıldı.

TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Gülşehir ilçesinde düzenlenen AK Parti'ye geçiş törenine AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Av. Fatih Çiftçi ve çok sayıda partililer ve vatandaşlar katıldı.

Rozet takma merasiminde konuşan TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, şu açıklamalarda bulundu:

Gülşehir’imizdeyiz.‬ ‪İyi Partili Gülşehir Belediye Meclis Üyesi Raşit Kılıçkaya, AK PARTİ rozetimizi yakasına takarak AK PARTİ ailemize katıldı. ‬‪“AK Parti’ mizin en büyük referansı Türkiye’ye ve şehirlerimize kazandırdığı hizmetlerdir. AK Parti; tevazu, samimiyet ve gayret ile hizmet üreten, milletinin bekası için çalışan, gönül belediyeciliğiyle gayret gösteren bir partidir. Gülşehir, AK Belediyeciliği Gönül Belediyeciliği’ni hak ediyor. 31 Mart’ta sizlerin desteğiyle milletimizi, Gülşehir’i,Av. Fatih Çiftci’yi birlikte kazandıracağız.AK PARTİ hükümetinin nimetleri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan’ın dirayetli duruşuyla AK hizmetlere dönüşüyor.Gülşehir’imiz doğalgaza ve asfalta AK yatırımlarla kavuştu.” dedi.

Aşağıdaki kırmızı linke tıklayarak Açıkgöz'ün rozet takma töreninde yaptığı konuşmayı izleyebilirsiniz...

İYİ Parti'den AK Parti'ye geçen Raşit Kılıçkaya’ya AK Parti rozetini Mustafa Açıkgöz taktı