24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek Milletvekilliği seçimleri için geçtiğimiz günlerde Nevşehir Devlet Hastanesi görevinden istifa eden Uzm.Dr. Fatma Yıldız Çömçe, AK Parti Nevşehir Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından oluşturulan AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı komisyonuna ön başvurusunu yapan Uzm.Dr. Fatma Yıldız Çömçe, daha sonra AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ı makamında ziyaret ederek, resmi aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başvuru sırasında Çömçe'yi kutlayarak başarı dileğinde bulundu.

Uzm. Dr. Fatma Yıldız Çömçe Kimdir?

1976 Nevşehir Doğumlu Çömçe, Atatürk İlkokulu ve  Nevşehir Lisesi sonrası Cerrahpaşa Tıp Fakültesini okudu. Mezuniyet sonrası Iğdır ve Aksaray'da hekimlik yaptıktan sonra Çapa Tıp Fakültesinde Göğüs Hastalıkları Uzmanlığı eğitimi aldı. Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak Yedikule Göğüs Hastanesine atandı. 3 yıllık çalışma sonrası  2012  yılında Nevşehir Devlet Hastanesine tayin oldu. 6 yıldır Nevşehir'de Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak çalışmaktadır. İngilizce bilmekte olup, evli ve 2 kız çocuğu annesidir.