Şubat ayında İstanbul'da gerçekleştirilecek olan ve Kapadokya Bölgesi’nin yer alacağı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Fuarı (EMITT) değerlendirme toplantısı Valimiz İnci Sezer Başkanlığında, ilgili kurum yöneticilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

09-12 Şubat 2022 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde yapılacak olan 2022 Emitt Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyehat Fuarı ile ilgili; Fuara gelen ziyaretçilere verilecek hediyeler ve gerekli sunumların belirlenmesi, Fuara gidişle ilgili diğer detayların görüşülüp değerlendirilmesi gibi konularda istişarelerde bulunuldu.

Nevşehir Valisi İnci Sezer başkanlığında düzenlenen toplantıda EMİTT 2022 fuar hakkında bilgiler verildi.

Türkiye'de şehirlerin hatta köylerin markalaşmasına ve yerli yabancı turistle buluşmasına ev sahipliği yapan, turizm sektörünün dünyaya açılan kapısı olan EMİTT 2022 Fuarı, bölgemizin turistik değerleri, konaklama, eğlence ve kültürel varlıklarının tüketiciye doğrudan profesyonel ve bilgili uzmanlar aracılığı ile anlatma ve gösterme fırsatı vereceği bildirildi.

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde bölgemizin en büyük turizm fuarlarından birisi olan EMİTT 2022 fuarı 09-12 Şubat 2022 tarihleri arasında gerçekleşecektir.