TURİZM sektörünü her mevsim canlı tutan Travel Turkey İzmir Fuarı, 2-4Aralık 2019 tarihleri arasında kapılarını 15'inci kez açmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin ve Dünyanın farklı bölgelerine ait turizm zenginliklerinin yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, tatil planı yapmak isteyen kitlelere tanıtılması için düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında kapılarını açacak.

Kapadokya yine geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda tek çatı altında fuara katılacak. Nevşehir Valiliği öncülüğünde, KAPHİB (Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği) ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Koordinesi ile düzenlenecek Olan Travel Turkey İzmir Fuarına, Kapadokya alan Başkanlığı, Nevşehir, Ürgüp, Uçhisar Belediyeleri,  Tursab kapadokya Byk ile birlikte Kozakli Termal Tesisler Birliği-KOZTEB fuara katılım sağlayacak.

Gaziemir ilçesinde bulunan yeni fuar kompleksinde gerçekleştirilecek olan, uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri 3 gün süresince ağırlayacak olan fuarda, Nevşehir Kapadokya Bölgesinin sahip olduğu zenginliklerin etkin bir biçimde tanıtımı yapılacak. 
 

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve İZFAŞ ortaklığıyla düzenlenen fuar, 2021-2022 turizmine katkı sağlayacak.