TÜROFED üyesi Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği - KAPTİD, sosyal mesafe kuralları çerçevesinde 25. Olağan Kurul'unu bugün Dinler Hotels - Ürgüp'te gerçekleştirdi. 

23. ve 24. Dönemde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Yakup Dinler'in 3. dönem için tekrar aday olmadığı kongrede Teyfik Ölmez yönetiminde tek liste ile seçime girildi. Yeni Yönetim Kurulu şu şekilde seçildi:

1- Teyfik Ölmez

2- Dilek Yulaf

3- Cengiz Uzgören

4- Nihat Yılmaz

5- Selami Fener

6- Yusuf Yiğitoğlu

7- Nejat Yıldırım

TÜROFED Üst Kurul Delegeleri ise şu şekilde seçildi:

1- Yakup Dinler

2- Teyfik Ölmez

3- Ragıp Özaltın

4- Dilek Yulaf

5- Cengiz Uzgören

6- Selami Fener

7- Yusuf Yiğitoğlu

Kongre esnasında bir teşekkür konuşması yapan 23. ve 24. Dönem KAPTİD Başkanı Yakup Dinler:

"KAPTİD gibi çok saygın bir STK'da Başkanlık yaptığım 6 yıllık döneminde, özetle 3 şeyi amaçladım:

- Kapadokya Turizmini savunmak,

- Kapadokya Turizmi lehine yerel / ulusal ve uluslararası medyada haberler çıkmasını sağlamak ve en önemlisi

-  Kapadokya ve Kapadokya Turizmi aleyhine çıkan her türlü haberin de karşısında olmayı amaç edindim" dedi ve yeni seçilen Başkan Teyfik Ölmez ve Yönetimine her daim destekçisi olacağını belirtti.

KAPTİD Başkanı Teyfik Ölmez ise:

"Kapadokya'nın en saygın STK'sı olan KAPTİD'te Başkanlık görevine seçildiğim için çok mutluyum. Yakup Başkan'a ve önceki yönetimlere derneğimizi bugünlere getirdikleri için çok müteşekkirim inşallah bu bayrağı çok daha ileriyle taşıyacağız ve hep birlikte Kapadokya'yı olması gerektiği yerde yani en üst noktada taşımaya hep birlikte devam edeceğiz." dedi.

Genel Kurul Teyfik Ölmez'in Yakup Dinler'e hizmetleri için UNESCO ödüllü Sıtkı Usta koleksiyonundan bir hediye vermesi, Yakup Dinler'in Teyfik Ölmez'e KAPTİD mührünü teslim etmesi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.