Nevşehirli Bürokratlar ve İş insanları Derneği (NEVBİAD) Başkanı Kazım Tekin ve beraberindeki dernek üyeleri Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak çalışmalarında başarılar dilediler.

Ürgüp Belediyesi'nin yeni dönem projeleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, İlimiz ve bölgemizin gelişimi için katkıda bulunan NEVBİAD Heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Aynı dönem Okul Arkadaşları "Tekin ve Bul" yıllar sonra Ürgüp'te buluştu...

NEVBİAD Başkanı ve Emekli Mülki İdare Amiri Kazım Tekin'de "Ziyaretlerimiz kapsamında Ürgüp Belediye Başkanımız Sayın Ali Ertuğrul Bul'u ziyaret ettik. Ürgüp'te yapacağı çalışmalar ve projelerle ilgili bizleri bilgilendirdi. Ali Ertuğrul Bul Başkanımız aynı zamanda benim Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden de dönem arkadaşım. O açıdan bu ziyaret bizim için farklı bir anlam taşıdı. Bizler de ne NEVBİAD olarak da kendisine katkıda bulunacağız. Anlattıklarından Ürgüp'le ilgili düşüncelerinden biz de çok heyecanlandık, onu dinlemekten büyük keyif aldık. Bizlerde NEVBİAD ailesi olarak elimizden gelen desteği sağlayacağız.  Kendisinin hem Ürgüp ilçemiz  için hem de Nevşehir için büyük bir değer olduğunu gözlemledik ve çok mutlu olduk. Kendilerine çalışmalarında bir kez daha başarılar diliyor, misafirperverliği içinde teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyarette NEVBİAD Başkanı Tekin'e, Dernek üyeleri Vejni Büyük, Bekir Erdoğan, Fazıl Çekirdekçi, Doç Dr Serdar Bilgi, Sarper Sılaoğlu dA eşlik etti.

Bilgi alışverişi ve sohbetten sonra günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sonlandırılan ziyaret, İyi dilek ve hayır temennileri ile son buldu.

Editör: Fikret Capacı