Nevşehirli Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği Haberleri

Nevşehirli Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği haberleri ve güncel Nevşehirli Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği gelişmeleri, Nevşehirli Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği ile ilgili tüm video, Nevşehirli Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği fotoğrafları ve Nevşehirli Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Yaşam

İstanbul eski Vali Yardımcısı, Nevşehirli Bürokratlar ve İş insanları Derneği Başkanı değerli hemşerimiz Kazım Tekin'in annesi Hatice Tekin vefat etti.

Nevşehir

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehirli Bürokratlar ve İş insanları Derneği (NEVBİAD) Başkanı Kazım Tekin ve beraberindeki dernek üyelerini makamında kabul...

Yerel

NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin ve beraberindeki dernek üyeleri Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul’u makamında ziyaret ettiler.

Sağlık

Nevşehirli Bürokratlar ve İş insanları Derneği (NEVBİAD) Başkanı Kazım Tekin ve beraberindeki dernek üyeleri Nevşehir Devlet Hastanesini ziyaret ettiler.

Nevşehir'de Bugün

Nevşehirli Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği (NEVBİAD) Başkanı Kazım Tekin, Nevşehir gündemin adresi FİB Haber Merkezini ziyaret etti.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu