AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Kongresine katılmak üzere Nevşehir’e geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın Nevşehir’e gelişinde kendilerini Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar Bağlı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, protokol üyeleri ve partililer karşıladı.

Karaaslan’ın Nevşehir’de ilk ziyaret yeri Nevşehir Belediye Başkanlığı oldu. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret eden ve kendileriyle bir süre görüşen Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan buradan Nevşehir’in Avanos İlçesinde bulunan Güray Müze'ye geçti.

Burada açıklamada bulunan AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan,“Bir olalım, iri olalım, diri olalım” öğüdüyle bu toprakların kardeşlik mayasını çalan Hacı Bektaş-ı Velilerin yurdu; tarihin, tabiatın, kültürün, turizmin şehri, Peribacalarının kalbinin attığı Nevşehir’deyiz1 dedi.


Türkiye’nin  ilk ve en önemli kayadan oyma müzesini gezen ve tezgah başına geçerek çanak yapan Karaaslan’a katılımcılar ile birlikte eşlik eden Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar Bağlı, kendilerine günün anısına  çini tabak hediye etti.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de; "AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Samsun Milletvekilimiz Sn Çiğdem Karaaslan; medeniyetlerin beşiği, tabiatın, kültürün, turizmin şehri, dünyada eşi olmayan Peribacalarına sahip Nevşehir’imizde. Sayın başkanımıza ilimize teşrifleri için teşekkür ediyoruz "dedi.


Daha sonra Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Kongresine katılan Karaaslan, Nevşehir’den ayrıldı.