Avanos’da etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşımda sıkıntıların yaşanmaması için belediye ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Biriminden çok sayıda personel 7/24 esasına göre başta anayollar olmak üzere cadde ve sokaklarda yol açma, tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Belediye ekiplerinin devam eden karla mücadele çalışmalarını yerinde inceleyen Avanos Belediye Başkanı Alper Celal İbaş; "Yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için belediye ekiplerimiz 7/24 esasına göre cadde ve sokaklarda yol açma, tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Vatandaşlarımızın yoğun kar yağışından dolayı herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları için karla mücadele çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sahada yoğun bir şekilde çalışan tüm ekiplerimize kolaylıklar diliyor, teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan İbaş, "Biz sizler için buradayız ve çalışıyoruz. Sizlerden ricam evlerinde olanlar mecburiyet gerekmedikçe yola çıkmasınlar.Araçlarında zincir bulunduralım. Umarım gönüllülerimizle birlikte akşama kadar bütün yollarımızı açmış bulunacağız"dedi.