Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, geçtiğimiz akşam Aksaray-Nevşehir karayolunda, aracına av tüfeğinden çıkan saçmaların isabet ettiği olay ile ilgili yaptığı kısa değerlendirmesinde; "O bölge avlanma bölgesi, teadüf olduğunu düşünüyoruz ama "Her kuşunda eti yenmez" dedi.

Başkan Rasim Arı; "Her kuşunda eti yenmez"

Belediye Başkanı Rasim Arı yaptığı açıklamasında; "Yaşanan talihsiz hadisenin henüz ne olduğunu bilmiyoruz. Orası avlanma bölgesi. Avlanma bölgesinde tesadüfen isabet etmiş bir saçma olduğunu düşünüyoruz. Yoksa ne bizim kimse ile işimiz olur ne kimsenin bizimle bir işi olur. Tesadüf yada tavafuk olan bir durum olduğunu düşünüyoruz. Onun haricinde bir şey yok, biz işimize gücümüze bakıyoruz. Ama "Her kuşunda eti yenmez" onuda bilesiniz.

Ben işimi yaparım...

Başkan Arı; "Burası babamın malı yada çiftliği değil. Burası tüm Nevşehirlilerin ortak kamusal bir şirketi. Ve 115 bin 500 kişinin ortak olduğu bu kamusal şirkette, Bana verilen bu emaneti en iyi şekilde yerine getirmek için, Ben işimi yaparım. Başkaları ne yapmış ne etmiş bizi ilgilendirmez" dedi.