Derinkuyu'da Gönüllü Kahramanlar “Geleceğe Nefes” İçin 5 Bin Fidan Dikti ...

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, gelecek kuşaklara daha yeşil bir Derinkuyu bırakmak amacıyla, doğanın korunmasının yanı sıra yeşilin her tonunun artması için mücadelesine devam ediyor. 

Belediye ücretsiz temin etti, Derinkuyulu doğa dostları fidan dikti...

Daha yeşil bir Derinkuyu için gönüllü kahramanlar ilçelerine binlerce fidan dikti. Yeşillendirme çalışmaları kapsamında ilçenin farklı bölgelerine ilk etapta yaklaşık 5000 adet karaçam, sedir cinsi fidan ve ağaç dikimi gerçekleştirildi. 

DOĞASEVERLER HERKESE ÖRNEK OLDU

Geleceğe Nefes kampanyasının Derinkuyu’da amacına tam olarak ulaşması için Belediye Başkanı Bülent Aksoy vatandaşları kampanyaya katılmaya davet etti.

Derinkuyu'da toprakla buluşacak fidanların ilçenin yeşil alan birikimine olumlu katkılar sunacağını vurgulayan Belediye Başkanı Bülent Aksoy; ‘’ Gelecek nesillere yaşanabilir yeşil bir Derinkuyu bırakmak hepimizin borcudur. Yeşil alan oluşturmak için Belediyemiz tarafından ilk etapta temin ettiğimiz yaklaşık 5000 fidan doğa severler tarafından ilçemiz muhtelif alanlara dikimi gerçekleştirilmiştir. Önümüzdeki günlerde 5000 fidan daha takviye yapacağız. Biz Belediye olarak bu kampanyaya tam destek verdiğimizi ve üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum. İlçemizi yeşillendirmek ve geleceğe nefes olmak için tüm hemşerilerimizi ağaç dikmeye davet ediyorum.’’ dedi.