Ulusal ve uluslararası katılımcı ve ziyaretçinin yer aldığı Gaziantep gastrofest 2022 Fuarı'nda Kapadokya’nın başkenti Göreme'de yerini aldı.

Nevşehir Kapadokya bölgesinden sadece Göreme Belediyesi'nin açtığı stand ile yer aldığı fuarda, Göreme tarihi ve turistik mekanları başta olak üzere tüm yönleriyle tanıtılıyor. 

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren; “Göreme'mizi yurt içi yurt dışı her platformda tanıtıyoruz. Bu kapsamda Gaziantep gastrofest 2022 Fuarının Kapadokya için büyük bir fırsat olduğunu belirterek, özellikle turizm ile ilgili güzel gelişmeler elde etmeyi planladığımız önemli fuarlarımızdan biri olacaktır. Yerli ve yabancı birçok ziyaretçinin katılımında düzenlenen fuara Göreme belediyesi olarak bizde stand açarak yerimizi aldık. Tüm misafirlerimizi standımıza bekliyoruz" dedi.

Fuarın ikinci gününde, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Genel Sekreteri Dr. Ahmet Recep Tekcan 4. Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivalinde Göreme stadını ziyaret ederek Belediye Başkanı Ömer Eren ile bir süre görüştü.

Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin'in davetlisi olarak katılan Göreme Belediyesinin 4. Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivalinin ilk gününden kareler...