Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren 22. 23. ve 24. Dönem Gaziantep milletvekilliği, 2007 yılında Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı görevine seçilmiş, 61. Hükümette, Aile ve Sosyal Politikalar Kurucu Bakanı olarak görev alan ve şu anda Gaziantep Büyükşehir belediye başkanlığını yürüten Fatma Şahin’i makamında ziyaret ederek görüşmede bulundu.

Yapılan görüşmede Göreme ile Gaziantep arasında kurulan dostluk bağlarının kültürel ve turizm içerikli projelerle daha ileriye nasıl taşınabilir hususunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getiren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kapadokya'nın gözbebeği Göreme bizler izin çok önemli bir destinasyon ve eşi benzeri bulunmayan bir beldemizdir. Karşılıklı görüşmelerimizin ileriye dönük güzel projelerle daha da önemli bir Kültür ve turizm köprüsü kuracağına inanıyorum" dedi. 

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren ise; "Değerli Bakanım, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin'i makamında ziyaret ettim. Göreme ile Gaziantep arasında kurduğumuz gönül köprüsünü iki Başkan olarak daha ileriye nasıl taşıyabilirizin istişarelerinde bulunduk. Oldukça verimli bir görüşme oldu. Her şey için kendilerine teşekkür ederim" dedi.

Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından ziyeret sona erdi.