Kozaklı Belediye Başkanı Akif Akif Kabukcuoğlu, gazetemiz www.fibhaber.com ziyaretinde gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile görüştü.

Başkan Kabukcuoğlu ziyarette yaptığı açıklamada, gazetemizin Nevşehir ve ilçelerinin durumuyla ilgili taze, tarafsız ve objektif yayıncılığını takdir ettiğini belirtti.

Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Kabukcuoğlu, Kozaklı belediyesinin yürüttüğü projelerle ilgili bilgiler verdi. Gazeteci Çapacı´nın önerilerini de dinleyen Başkan Kabukcuoğlu, Kozaklı´da yürütülen çalışmalarla ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Devam eden projelerin tamamlanmasıyla ilçenin çehresinin tamamen değişeceğini söyleyen Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu, "Yapılacak ve devam eden o kadar çok projemiz var ki ben bile unutuyorum. Önümüzdeki yakın bir süreçte bu projelerin açılışlarını yaparak halkımızın hizmetine sunacağız. Biz bu ilçeyi değiştiriyoruz, değiştireceğiz. Kozaklı ilçemizde yatırımı olanlar daha fazla yatırım yapmak isteyecekler” ifadelerini kullandı.  

“Bizim tek derdimiz millemize hizmet etmek”

Ziyaret ettikleri heryerde vatandaşların sıcak ilgisi ile karşılaştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Kabukcuoğlu, "Bizim tek derdimiz var; göreve geldiğimiz günden beri Kozaklılı hemşehrilerimize layıkıyla hizmet etmek" dedi.

"Tüm gayret ve samimiyetimizle sevdalısı olduğumuz memleketimize  hizmet etmek için kendimizi bu ilçemize adadık. Derdimiz var, çünkü halkımızı ve Kozaklı'mızı çok seviyoruz. Sizlerden gelecek talepleri dikkatlice dinliyoruz ve yerine getirmek için gayret ediyoruz" dedi.

Belediye olarak yaptıkları çalışmaların kamuoyuna duyurulması adına teşekkürlerini ifade eden Başkan Kabukcuoğlu, FİB Haber.Com İnternet Gazetesi’ne doğru, ilkeli ve tarafsız habercilik anlayışından dolayı da tebrik etti.
 

Ziyaretten duyduğu memnniyeti dile getiren FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da, Başkan Kabukcuoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, Kozaklı’daki başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür etti.