Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde fener alayı düzenlendi.  Mehter takımının marşları ile eşlik ettiği fener alayında meşaleler Kozaklı sokaklarını aydınlattı.

Kozaklı belediyesi tarafından organize edilen fener alayı yürüyüşüne Kozaklı´da 7´den 70´şe herkes katıldı. 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Kozaklı Belediye Başkanlığı tarafından fener alayı düzenlendi. Kozaklı Kaymakamlığı önünde toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle birlikte, mehter takımının çaldığı marşlara eşlik ederek Millet Bahçesine kadar yürüdüler.

Millet Bahçesinde toplanan vatandaşlara Canlı müzik, mehter konseri, havai fişek gösterisi ve sucuk ekmek ikramında bulunuldu.

Kozaklı Kaymakamı Kerem Yüce, Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu, İlçe protokolü ile çok sayıda vatandaşlar eşlik ettiler.

Kabukcuoğlu, Fener Alayı yürüyüşüne katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu, yaptığı açıklamada,´ Fener alayı yürüyüşümüzün bu yıl ilki gerçekleştirildi. Bu anlamlı günde vatandaşlarımız başta olmak üzere katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu yürüyüşümüz önümüzdeki yıllarda da devam edecek´ ifadesinde bulundu.