Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Başkanı Mustafa Ertaş ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Dr.  Mehmet Savran ve Başkan Yardımcısı Nafiz Dirikoç’u makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, Genel Sekreter M. Samet Kafalı ve Yön. Kurulu Üyesi Hamdi Dinler, Dr. Mehmet Savran ve Başkan Yardımcısı Nafiz Dirikoç’u makamında ziyaret ederek, görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

NESİAD heyetini makamında kabul ederek bir süre görüşen Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’a Başkan Ertaş, Dernek faaliyetleri ve üyeleri hakkında bilgiler verdi. 

Kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum teşkilatları ile el birliği içerisinde halkın hizmetinde olduklarını ifade eden Nevşehir Belediye Başkanı Savran, bir ve beraber olmamız için elimizden gelen gayreti azami şekilde göstereceğiz. İnşallah hep birlikte Nevşehir'imize hizmet edeceğiz. Bu vesile ile NESİAD Başkanımız Mustafa Ertaş ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Görüşme sonrasında Başkan Yardımcısı Nafiz Dirikoç’u ziyaret ettiler. Yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.