Nevşehir'in Derinkuyu İlçesinde yapılacak olan 126 adet konut, 1 adet 3 dükkanlı ticaret merkezi inşaatı ile altyapısı ve çevre düzenlemesine ait yapım işi başladı.

Derinkuyu Belediye başkanı Bülent Aksoy, AK Parti ilçe başkanı Hakan Demir, Ak Parti belediye meclis üyeleri ve Ak Parti Gençlik kollarından oluşan heyet yapımına başlanan TOKİ konutları alanında incelemelerde bulundular. 

İnşaat alanına yapılan ziyaret sonrası açıklama yapan Derinkuyu Belediye başkanıBülent Aksoy; Verdiğimiz uğraşlardan bir işin daha başlangıcını yaparak vatandaşlarımızın ve ilçemizin ihtiyacı haline gelen toplu konutun inşasının başlamasının sevincini yaşıyoruz, ilçemize yapacağımız büyük yatırımlar ile ilçemizin çehresini değiştirerek vatandaşlarımıza en iyi ve en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn.Murat kurum’a daha önce yapılan ziyarette 2. etap Sosyal Konut yapımı için sözünü almıştık ve bu yıl içerisinde 2. etap Sosyal Konutlar için talepleri vatandaşlarımızdan toplayacağız. Toplu konutların şimdiden Derinkuyu ilçemize ve halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.