29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Derinkuyu ilçesinde coşkuyla kutlandı. Kortej yürüyüşü ile başlayan tören, bayram kutlamasıyla devam etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesinin ardından açıklamada bulunan Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, ’98 yıl önce nasıl bir coşku yaşanmışsa bugün de aynı coşkuyu hala yüreklerimizde hissediyoruz.’ dedi.  

Türkiye Cumhuriyeti 98 Yaşında !

Yöresel Halk Oyunları ekibinin gösterileri ile öğrencilerin şiirler okuduğu törende, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Muhammed Yılmaz ve Belediye Başkanı Bülent Aksoy tarafından hediyeleri verildi.

Cumhuriyet Yürüyüşü'nün ardından öğrencilerin ellerindeki ay ve yıldız Türk bayrakları ile eşlik ettiği kutlamalar herkesi gururlandırdı.

Gökbörü Geleneksel Okçuluk Kulübü'nün sergilediği Ata Sporumuz Geleneksel Türk Okçuluğu gösterileri büyük beğeni topladı.

İlçe Kaymakamı Muhammed YILMAZ , Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent AKSOY , Derinkuyu Cumhuriyet Başsavcısı Ümit İŞBECER , İlçe Milli Eğitim Müdürü Yücel IRMAK ,İlçe Protokolü ,Öğretmenler , Öğrenciler , Öğrenci Velileri ve Derinkuyu Halkının Katılımıyla Cumhuriyet Bayramı'nın 98'inci yıl dönümü Derinkuyu'da coşkuyla kutlandı.

Derinkuyu'da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Muhteşem Bir Finalle Sona Erdi.