Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, şantiye görünüme dönüşen kasabada vatandaşın rahatsızlığının farkında olduğunu belirterek, "Malum cefa çekmeden sefa sürülmez, Ortahisar'ımız için geleceğe yatırım yapıyoruz" dedi.

"50 yıllık altyapı hazırlanıyor"

Başta kanser olmak üzere pek çok önemli hastalığın nedeni olarak gösterilen asbestin kolaylıkla yayıldığı içme suyu borularını değiştirerek geçmişin 35 yıllık sorununu çözüme ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz diyen Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, kasabada başlattıkları altyapı çalışmalarına ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu. 

Başkan Ateş; "İnşallah kış ayları gelmeden ana arterlerimizin içme suyu hatlarını tamamlayacağız. Çalışmalarımız bittiğinde kasabamızın içme suyu ile ilgili hiçbir sıkıntısı kalmayacak ve Ortahisar turizmcilerimiz için, bölgedeki en önemli yatırım alanlarından birisi olacaktır. İller Bankası yetkililerimize ve emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederiz." dedi. 

"Hem değiştireceğiz, hem dönüştüreceğiz"

Yola bir hedefle çıktıklarını belirten Ateş, "Hedefimiz, bu kasabanın altını üstüne getirip değişimini ve dönüşümünü sağlamak. Kapadokya'nın merkezi Ortahisar'ımızı yeniden imar ve inşa etmek. Şu anda kasabanın 4 köşesinde başlamak kaydı ile Ortahisar'ın alt ve üstyapısı modern, yaşanabilir  olması ve günlük hayatta hak ettiği yaşamı onlara yaşatmak için birçok hedef ve proje ile sahadayız" diye konuştu.