Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Tuğçe Kandemir konseri büyük ilgi gördü. Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nu dolduran binlerce kişi ünlü sanatçının sevilen şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşadı.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Günleri çerçevesinde 2021 yılının son konserinde Tuğçe Kandemir sahne aldı.

Tuğçe Kandemir, Nevşehir'de salonu hıncahınç doldurdu...

Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda düzenlenen konsere Nevşehirliler yoğun ilgi gösterdi. Binlerce kişi konserin başlamasına saatler kala salonu doldurdu.

Sevilen sanatçı Tuğçe Kandemir Konserde; "Kahverengi gözlerin" "Kurban olduğum", "Sevemedim karagözlüm",  "İçimdeki sen" ve "Magosa Limanı" Ah Ellerim Kırılaydı gibi büyük ses getiren şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Tuğçe Kandemir'le, sahnede selfie çekti.

Nevşehir’de olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden sanatçı Tuğçe Kandemir, gösterdikleri ilgiden dolayı hayranlarına teşekkür etti.